Nieuw scoutsjaar

Beste ouders,

Vertellen uw kinderen nog steeds straffe verhalen over de kampen? Dat is dan allemaal een teken dat de kampen geslaagd zijn! De takken zijn volop bezig met het verwerken van alle foto’s en deze komen er binnenkort aan.  Ook de leidingsploeg is trouwens nog volop aan het nagenieten van het fantastische kamp maar toch richten wij onze blik al naar het nieuwe scoutsjaar. Een nieuw jaar betekent ook nieuwe voorbereidingen waar de leidingsploeg al volop mee bezig is.

In afwachting van het programma voor september en oktober geven we u al graag de data van september mee: u vindt ze hier.

Wilt u graag uw kind inschrijven in onze scouts? Dat kan op onze overgang op 10 september vanaf 13u30 of de zondagen nadien. Uw gegevens kan u alvast hier achter laten zodat u zeker bent dat wij over de juiste gegevens beschikken.

Het is nog ongeveer een dikke drie weken aftellen naar het nieuwe scoutsjaar maar wij kijken er alleszins al keihard naar uit. Hopelijk tot in september! Meer info over de overgang verschijnt binnenkort op onze site (waar we momenteel volop aan het werken zijn).

Vele scoutsgroeten,

De leidingsploeg

posted by Tom in Nieuws and have No Comments

Comments zijn gesloten