Overgang/spaghetti

Beste ouders

We geven jullie graag nog wat meer informatie over de komende overgang op 10 september.

Voor de leden begint de vergadering zoals altijd stipt om 9u30.

– Scoutsmis: Om 11u gaat, in de zaal van het Macadammeke, onze eigenste scoutsmis door. En dit is absoluut geen viering als alle andere! We nemen hier afscheid van de leiding die stopt, verwelkomen een hele hoop nieuwe leiding, en stellen het nieuwe jaarthema voor. Een aanrader, en een mooi begin van de overgang en van het nieuwe scoutsjaar! Ouders, grootouders, vrienden, sympathisanten… iedereen is welkom!

– Spaghetti (lunch): Elk jaar weer genieten er ongeveer 200 à 250 aanwezigen van onze overheerlijke spaghetti! Inschrijven doet u via deze link. Meer informatie over de spaghetti vindt u hier.

– Nieuwe leden kunnen worden ingeschreven aan het inschrijvingsstandje op ons veld vanaf 13u30. U krijgt dan verdere informatie over onze werking, een programmaboekje, het uniform, … Het voorlopige programma voor september kan u hier vinden. Het volledige programma voor september en oktober komt er binnenkort aan!

Aansluitend kunnen er ook tweedehands uniformstukken aangekocht worden, kan je genieten van een frisse pint of een warme koffie en voltrekt er zich weer zoals ieder jaar het schouwspel van leden die overgaan.

– De overgang voor onze leden start om 14u.


 

MAAAAAAR…

Zaterdag 9/9 verwachten we alle jogivers en givers om samen met de leiding de overgang op te bouwen. We starten om 10u. Het einde wordt voorzien tegen 17u maar mogelijks (indien er flink gewerkt is), mogen jullie al vroeger naar huis. Vergeet je lunchpakket niet!

Tot dan!

Foto:

posted by Tom in Nieuws and have No Comments

Comments zijn gesloten