Lid worden

Bedankt voor uw interesse en vertrouwen in onze scoutsgroep! Hebt u (na lang aarzelen) de beslissing genomen om uw kind bij ons in te schrijven? Via onderstaand formulier kunt u uw zoon/dochter inschrijven voor het scoutsjaar 2021-2022! U bent dan zeker dat wij onmiddellijk over de juiste gegevens van uw kind beschikken. Aarzel niet, want het aantal vrije plaatsen, zeker bij de kapoenen, is beperkt. Wanneer uw inschrijving goedgekeurd is, zal met u contact opgenomen worden om tot de betaling van het lidgeld over te gaan. Ieder kind kan drie keer een vergadering meedoen zonder in te schrijven. Na de derde vergadering vragen wij om in te schrijven. Indien het in te schrijven lid al een broer of zus heeft op onze scouts mag je dit via mail melden aan Inschrijvingen@28zaoeja.be. Als dit het geval is krijgen deze leden voorrang.

Indien uw zoon/dochter het voorbije jaar al lid was bij ons, is een inschrijving voor het nieuwe scoutsjaar niet meer nodig. Dit wordt automatisch overgezet. 

Druk hier om het formulier in te vullen.


Nog wat extra info omtrent het inschrijven

Ieder kind kan drie keer een vergadering meedoen zonder in te schrijven. Na de derde vergadering vragen wij om in te schrijven. Indien het in te schrijven lid al een broer of zus heeft op onze scouts mag je dit via mail melden aan Inschrijvingen@28zaoeja.be. Als dit het geval is krijgen deze leden voorrang.

Indien uw zoon/dochter het voorbije jaar al lid was bij ons, is een inschrijving voor het nieuwe scoutsjaar niet meer nodig. Dit wordt automatisch overgezet.


Inschrijven doorheen het jaar

Als u doorheen het jaar beslist uw kind in te schrijven kan dit zeker. Door het formulier in te vullen krijgen wij alle gegevens die nodig zijn om de inschrijving in orde te brengen. Graag ook een extra mailtje sturen naar Inschrijvingen@28zaoeja.be met een korte beschrijving van de situatie. Zo krijgen wij geen aanvragen zonder context, wat de verwerking vlotter laat verlopen.