Truffelslag

Beste ouders,

Beste sympathisanten,

Het is weer zover! De periode dat ‘den 28’ zijn wereldvermaarde truffels aan de man probeert te brengen is na een jaar wachten weer aangebroken.

Onze truffelslag is dé (geld)activiteit waarmee we onze werking als groep financieel ondersteunen. De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar het onderhoud van onze lokalen, onze vaste kosten, materiaal e.d. Dit staat volledig los van de geldactiviteiten van onze takken waarmee zij hun takwerking bekostigen.

Wij rekenen daarbij op uw steun (en die van familie en vrienden) om onze overheerlijke truffels mee te verkopen. U kan uw bestelling binnenbrengen t.e.m. 26 november. U kan dit doen door de truffelstrookjes en het (gepaste) bedrag af te geven aan iemand van de leiding of simpelweg door hier te klikken en het bedrag te storten op rekeningnummer BE85 7765 9216 6206. De truffels zelf kan u op de scouts afhalen op 10 december om tussen 9u30 en 13u30.

Onze topverkopers zetten wij 10 december aansluitend op de vergadering in de bloemetjes. Per tien kilo truffels die u verkoopt, krijgt u van ons één cinematicket. Onze drie beste verkopers bedanken we nog eens extra.

Net zoals ieder jaar kan u het volgende bestellen:

  • 200 gram truffels gewoon: €2,75
  • 500 gram truffels gewoon: €5, 25
  • 500 gram truffels schilfers: €9,00
  • 900 gram truffels gewoon: €8,50

De brief en de truffelstrookjes kan u hier vinden.

Alvast bedankt vanwege de leidingsploeg!

Voeg een reactie toe

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *