Startdag/Overgang + Spaghetti 9 september

Het nieuwe scoutsjaar gaat binnenkort opnieuw van start en zoals elk jaar vieren wij dit graag met iedereen op onze startdag/overgang. Naar goede gewoonte kan u dan komen genieten van een heerlijke spaghetti, verzorgd door ons oudercomité!
Op zondag 9 september kan u, samen met het hele gezin, familie, vrienden,.. vanaf 12.30 tot 14.00 mee aanschuiven voor een lekkere portie spaghetti bolognaise (€7) of vegetarisch (€7).

Inschrijven kan hier en dat t.e.m. 5 september!

Graag geven we toch een planning mee van komende overgang:

9u30: start van de vergadering

11u00: Eigen scouteske misviering in onze zaal waarin we het scoutsjaar plechtig aftrappen, nieuwe (groeps)leiding verwelkomen en afscheid nemen van de stoppende leiding. Iedereen welkom!

13u30-14u00: spaghetti (voor alle leiding en niet-ingeschreven leden voor de spaghetti wordt er een soepmaaltijd voorzien). Zie bovenstaande link om in te schrijven.

14u00-…: start overgang met de voorstelling van de nieuwe leidingsploeg. Vervolgens gaan de leden over van oud naar jong.

14u00-…: Inschrijven nieuwe leden. Ouders kunnen de gegevens van het kind dat ze graag willen inschrijven op voorhand hier al aan ons bezorgen. Opgelet! Dit geldt niet als een definitieve inschrijving. Definitief inschrijven kan pas vanaf onze startdag (14u). 

In afwachting van het programmaboekje voor de vergadering van september en oktober (de leiding is dit volop aan het plannen) vindt u hier een overzicht voor de vergaderingen van september.