Opruimactie zwerfvuil

Beste ouders en sympathisanten,
Als scouts dragen wij graag ons steentje bij aan een propere buurt. Daarom zullen de oudste takken (wolven, jogivers en givers) op zondag 17 maart samen de handen uit de mouwen en afval gaan rapen. Zo hopen we o.a. de Hollebeek, fort VI en de klaverbladdreef onder handen te nemen. Omdat bij zo’n opruimactie alle hulp welkom is, nodigen wij u graag uit om deze zondagvoormiddag onze groep te versterken.
Stad Antwerpen zal ons voorzien van handschoenen, vuilniszakken en grijptangen. Eigen materiaal meebrengen is dus niet nodig. Daarnaast geeft stad Antwerpen een subsidie van 2 euro per deelnemer. Het bedrag dat hiermee wordt opgehaald, wordt gestort naar BOS+, een organisatie die zich inzet voor het beheer en de aanplanting van bossen.
Wij hopen op uw talrijke aanwezigheid, tot dan!

Groetjes,
De leidingsploeg