Vlaamse Kermis 05/05/2019

Beste ouders, leden en enthousiastelingen,


Zondag 5 mei staat de volgende editie van onze jaarlijkse Vlaamse Kermis weer voor de deur. We nodigen jullie allen graag uit voor een hapje, drankje en gezellig sfeer in (hopelijk) het zonnetje. Verder zal er ook zoals vorig jaar een heuse tombola aanwezig zijn, hieronder meer. Voor de kinderen (en natuurlijk ook volwassenen) zullen er verschillende volksspelen en een springkasteel aanwezig zijn. Hopelijk tot dan!
https://www.facebook.com/events/397122144458732/
Verder stellen wij u graag voor als grote sponsor: C-Air ballonvaarten
C-Air Ballonvaarten is een enthousiast team dat over heel België ballonvaarten organiseert. Bij deze vluchten werken ze niet enkel met de uiterst professionele materialen om de vlucht zo veilig mogelijk te laten verlopen, ze bieden een volledige uitstap aan, die in team wordt afgesloten met een gezellig hapje en drankje. Hun thuisbasis is in Sint-Niklaas, de ‘ballonstad’ bij uitstek, maar bij speciale voorkeuren passen ze zich graag aan. De piloot David (die als piloot van Brussels Airlines het luchtruim maar al te goed kent), heeft naast zijn honderden uren ballonvaren in België ook andere landen op zijn teller staan. Zo doet hij mee aan allerlei buitenlandse wedstrijden, en werd hij in 2018 zelfs Belgisch kampioen. Neem zeker eens een kijkje op hun website! https://www.cair-ballonvaart.be/