Spaghetti Startdag

Het scoutsjaar inzetten doen we naar goede gewoonte met onze startdag. Om 11 uur zijn jullie welkom op onze scoutsmis. Hier wordt het  nieuwe jaarthema van Scouts & Gidsen Vlaanderen voorgesteld. Daarnaast is dit de moment om afscheid te nemen van de stoppende leiding en nieuwe leiding te verwelkomen. 

Van 12u30 tot 14u15 is er de mogelijkheid om spaghetti te eten, gemaakt door ons oudercomité. Voor de leden wordt soep voorzien. Ze mogen ook spaghetti met jullie eten, maar dan dienen jullie ze mee in te schrijven. Inschrijven kan via deze link t.e.m. 4 september. 

Vanaf 14u zullen ook de inschrijvingen voor nieuwe leden van start gaan.

Na de spaghetti worden de nieuwe leidingsploegen voorgesteld, zo weet u meteen van wie uw zoon/dochter volgend jaar leiding zal krijgen. 

Nadien is het onze overgang! Nieuwe leiding en leden/leiding die overgaan naar een nieuwe tak zullen zichzelf dan bewijzen op onze coole constructie :).