dropping 07/03

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert scouts 28 Zaoeja uit Hoboken op zaterdag 7 maart 2020 een nachtdropping. Zoals steeds heb je de keuze uit 2 formules: een avondwandeling of een echte techniekendropping. Bij elke formule heb je bovendien de keuze uit een korte (10 km*) of lange variant (15 km*). 

TECHNIEKENDROPPING

Tijdens de techniekendropping gaan we er van uit dat je (vlot) overweg kan met kaart, kompas en een reeks andere navigatietechnieken. De tocht zelf is vaak ook een tikkeltje avondtuurlijker. Het traject wijkt al eens af van het gewone pad en een stuk weide of bos recht doorkruisen kan zeker een gebeuren…

Fris gerust je technieken nog eens op. Op de site van Scouts en Gidsen Vlaanderen vind je alvast een goed overzicht.

Je kan kiezen uit een traject van 10 of 15km*.

AVONDWANDELING

Om deel te nemen aan de avondwandeling heb je geen voorkennis nodig. Met een dosis gezond verstand lukt het wel. Je krijgt een duidelijke beschrijving van het traject en blijft steeds op vlot bewandelbare wegen.

Je kan kiezen uit een wandeling van 10 of 15km*.

Je kan kiezen uit een traject van 10 of 15km*.

* De opgegeven afstanden zijn slechts een benadering. De werkelijk af te leggen afstand kan in beide richtingen afwijken

Eén commentaar

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *