Bloemetjesverkoop wolven & jogivers

Omdat de lente weer voor de deur staat, is het tijd om uw living en tuin op te fleuren met frisse en kleurrijke bloemetjes!

Dit jaar slaan de wolven en de jogivers de handen in elkaar om Hoboken en omstreken op te vrolijken met een ruim assortiment. U kan kiezen tussen Vlijtige liesjes, Geraniums (staand), Afrikaantjes, Petunia’s en Lobelia’s. Dit in allerlei kleuren en aan erg democratische prijzen te verkrijgen. 

Met de opbrengt van deze verkoop kunnen we op kamp extra leuke activiteiten doen. Reden genoeg dus om jullie beste verkoopkunsten boven te halen en jullie familie, vrienden, liefjes in de bloemetjes te zetten.  

Bestellen kan via deze link.

Alle bestellingen dienen ten laatste woensdag 15 april binnen te zijn. Op zondag 26 april kan u de bloemetjes tussen 17u en 17u30 ophalen op de scouts. 

Alvast bedankt!

De wolven en de jogivers