Sponsoring 28 zaoeja

Beste ouders,

Omwille van al de maatregelen die ons de afgelopen weken werden opgelegd zijn er natuurlijk enkele activiteiten van onze groep niet kunnen doorgaan. Denk hierbij aan de quiz, de Vlaamse kermis (Givers), de stratenverkoop van de bloemetjes (Wolven en Jogivers) en onze BBQ.

Dit zijn normaal allemaal activiteiten waarmee we als groep toch een mooie winst behalen die gebruikt kan worden voor de kosten van de gebouwen, de kampen enzovoort. Jammer genoeg zijn dit inkomsten die wij dit jaar allemaal hebben moeten mislopen.

We willen een verlies na dit jaar zoveel mogelijk beperken en hebben daarom deze verkoop georganiseerd. Het is een symbolische verkoop waarbij je zaken kan kopen voor op kamp. Het is natuurlijk geen verkoop zoals anders waarbij je zelf iets in ruil krijgt, maar het is puur om wat extra centjes te verzamelen voor onze kampen dit jaar. Geheel vrijblijvend maar zeker welkom dus.

Want geloof ons, lang sjortouw, luchtverfrissers en duo-choco maken onze kampen echt wel extra tof.

Jullie kunnen zelf combinaties maken van producten en het maakt natuurlijk niet uit wat je kiest aangezien het puur om de sponsoring gaat en het dus een symbolische aankoop is. Jullie ontvangen enkele dagen later een mail met het juiste bedrag dat jullie kunnen overschrijven. Normaal ontvangen jullie een bevestigingsmail na het indienen van je antwoord (kan ook in de spam terecht komen).

Bedankt alvast voor jullie steun,
Lieve groetjes,
De leidingsploeg Scouts 28 Zaoeja