Giverbar 9 mei

Beste ouders 

Op zondag 9 mei toveren de Givers de scouts om tot een gezellige zomerbar. We nodigen iedereen van harte uit om vanaf 12:00u te genieten van een hapje en een drankje, geserveerd door onze oudste tak. Daarnaast zal er ook, zoals andere jaren, een heuse tombola gehouden worden. Daarbij kan u dit jaar, dankzij Fietsenwinkel XTR-Shop, Fietsenwinkel De Geus, Torfs en Agimont Adventure, geweldige prijzen winnen.

Gezien de huidige omstandigheden zijn we genoodzaakt te moeten werken met inschrijvingen. Zoals u waarschijnlijk al weet, mogen we max. bubbels van 4 personen ontvangen op uitzondering dat de personen uit hetzelfde huishouden komen. Daarnaast mogen we maar max. 50 personen op hetzelfde moment ontvangen. Daarom gaan we te werk met verschillende shiften; 12:00-13:30, 13:30-15:00, 15:00-16:30 en 16:30-17:30 waarvoor u zich kan inschrijven. 

Om alles vlot te doen verlopen, hebben we een inschrijvingsformulier ontworpen waar u zich kan inschrijven. Als u zich inschrijft, vragen we de naam van iedereen in uw bubbel te noteren. Zo hebben we zicht hoeveel personen er per shift aanwezig zullen zijn. We vragen u telkens in te schrijven voor maar één shift! Mocht u toch langer willen blijven, wordt dit op de dag zelf bekeken of er nog voldoende plaats is. 

Het inschrijvingsformulier vindt u hier.

We hopen dat deze regeling u niet afschrikt zodat we u als nog met open armen mogen ontvangen! 

Graag tot zondag 9 mei, wanneer de horeca eindelijk weer tot uw dienst zal zijn!

Mocht u nog vragen hebben, kan u altijd mailen naar giver.28zaoeja@gmail.com.