Groepskamp 2022: info & inschrijvingen

Beste ouders

Het hoogtepunt van het scoutsjaar zit er weer aan te komen, namelijk het zomerkamp. Dit jaar trekken we er met alle takken samen op uit om er een geweldige editie van te maken. Om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt en dat alle juiste informatie tot bij jullie geraakt heeft iedere tak een kampboekje opgemaakt met alle nodig informatie voor jullie in opgelijst. Deze vinden jullie hieronder:

Heb je na het doornemen van alle informatie de enige logische beslissing gemaakt om je in te schrijven? Klik dan op de knop hieronder om bij het inschrijvingsformulier te komen.

Vergeet ook zeker niet de individuele steekkaart (online medische fiche) aan te vullen in de groepsadministratie van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Een uitgebreide handleiding over hoe je dat doet, vinden jullie hier.