BBQ 26 juni 2022

Beste vrienden van den 28,

Ons scoutsjaar zit er bijna op en afsluiten doen we in alle traditie met een grote bbq. Inschrijven kan door via onderstaande knop een bestelling te plaatsen.

Gelieve voor je bestelling nog enkele belangrijke info door te nemen:

  • De BBQ start om 17u00, na de vergadering
  • Bij aankomst kan je je enveloppe komen afhalen met daarin bonnetjes voor alles wat je besteld hebt. We leggen een enveloppe klaar per bestelling, indien je dus in meerdere keren bestelt, vermeld dan duidelijk bij je bestelling dat jouw 2 bestellingen samen gevoegd mogen worden
  • Je bestelt per basispakket met 1 aperitief, garnituur à volonté, 2 stukken vlees of veggie naar keuze en een ijsje inbegrepen. Bij de vismenu en kindermenu is telkens maar 1 stuk vis, vlees of veggie inbegrepen
  • Daarbovenop kan u nog verschillende stuks bijbestellen, volledig naar wens samen te stellen

Bestellen kan tot en met zaterdag 18 juni via onderstaande knop: