Truffelslag 2022

Beste ouder of sympathisant,

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse truffelverkoop! Onze chocolade heerlijkheidjes zijn ideaal als cadeau, voor op de vele familiefeesten die er aan zitten te komen of natuurlijk gewoon om lekker zelfs op te smikkelen! Online bestellen kan weer heel eenvoudig via de knop hieronder.

Bestellen kan tot maandag 21 november. Vergeten bestellen na deze datum? Geen probleem! Op zondag 27 november trekken we met alle leden door de straten in de buurt en komen we met onze heerlijke truffels tot aan jou deur! Als je toch graag nog een kleine bestelling wil doen, dan kan je mailen naar groepsleiding@28zaoeja.be .

Op zondag 4 december kan je om 12u (na de scoutsvergadering) je bestelling komen afhalen.

Zoals ieder jaar belonen we de beste verkopers met iets speciaals. Per 10kg die je verkoopt krijg je een gratis cinematicket en de beste 3 verkopers krijgen nog een extra prijs daarbovenop! Doe dus je uiterste best en vergeet niet om aan al je tantes en nonkels te vragen om jou naam bij ‘naam lid’ te vermelden!